La Policia Local socorre una persona accidentada en una zona boscosa del municipi

Última revisió 02-12-2019 16:18
02/12/2019

Els agents van portar a braços a la dona ferida fins al primer carrer on va poder accedir l’ambulància  

El passat cap de setmana els agents de la Policia Local van demostrar un cop més la gran vocació de servei públic amb una actuació que, des del consistori, s’agraeix i es vol posar en valor. Una dona va anar a les dependències policials per alertar que una amiga seva havia patit un accident fent senderisme i havia quedat immobilitzada a la muntanya.

De seguida es va mobilitzar una patrulla i, amb l’orientació de la persona que va alertar dels fets, els agents van arribar a la zona boscosa i van observar que era de difícil accés. Van deixar el vehicle i a través de corriols van arribar fins a la persona accidentada, qui presentava una forta inflació en un turmell. Veient que la víctima no es podia moure i que l’ambulància no podria accedir de cap manera fins a la seva posició, els agents van decidir carregar a braços la dona.

Els agents van baixar la dona fins el primer carrer on va poder arribar l’ambulància, i els serveis mèdics es van fer càrrec de l’accidentada i la van traslladar a l'Hospital General de Granollers. Desitgem una ràpida recuperació de les lesions patides a la persona accidentada.

Una patrulla de la Policia Local
Una patrulla de la Policia Local