Prepara la càmera i participa al 12è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral!

Última revisió 14-07-2020 09:30
14/07/2020

Fins el 15 d’octubre podeu enviar les vostres fotos que plasmin “la vida secreta del Parc”.

Els amants de la fotografia torneu a tenir una cita aquest estiu amb el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral. El certamen el convoca la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona per fomentar la creativitat i el vincle amb l’entorn natural, i enguany el tema és “La vida secreta del Parc”. Podeu realitzar instantànies amb càmera digital o amb el mòbil i participar en una de les dues categories que hi ha: una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 14 anys.

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins el 15 d'octubre. Totes les imatges s’han d’acompanyar d’un formulari de participació.

Quins són els premis?

  • Categoria públic en general

Premis del jurat:

1r premi: Medalla d’or de la FCF i estada d’un cap de setmana per a dues persones, en règim de pensió completa, en una casa rural dins l’àmbit del Parc.

2n premi: Medalla de plata de la FCF i àpat per a dues persones en un dels restaurants dins l’àmbit del Parc.

3rpremi: Medalla de bronze de la FCF i cistella de productes agroalimentaris procedents de productors dins l’àmbit del Parc.

Premi del públic: Cistella de productes agroalimentaris procedents de productors dins l’àmbit del Parc.

  • Categoria nens i nenes fins a 14 anys

1r i únic premi: Medalla d’or de la FCF i xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 €.

A banda d’aquests 5 premis, el jurat escollirà 10 fotografies més que, juntament amb les guanyadores, formaran part del calendari del Parc 2021 i d’una mostra fotogràfica itinerant que s’exposarà a les diferents biblioteques dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral que participen al programa "Parcs i biblioteques... naturalment!".

Per a més informació podeu consultar les bases del 12è Concurs de Fotografia.

Es pot participar-hi fins el 15 d'octubre
Es pot participar-hi fins el 15 d'octubre