Reunió amb els veïns per presentar noves mesures de protecció pel correfoc de la Festa Major d'hivern

Última revisió 13-11-2019 10:30
12/11/2019

El consistori ha organitzat aquesta reunió juntament amb l’Associació Cultural 666 Diables de la Roca, que celebraran el correfoc de Sant Sadurní el proper divendres 29 de novembre. La reunió informativa tindrà lloc el dimecres, 13 de novembre a les 20 h al Centre Cultural

L’Ajuntament de La Roca prepara, pel proper dimecres 13 de novembre, una reunió informativa per tal de parlar de la nova mesura per tapar millor les obertures dels domicilis durant la celebració de correfocs. La trobada també permetrà resoldre dubtes i inquietuds dels veïns i veïnes. 

Aquesta reunió, que tindrà lloc a les 20 h al Centre Cultural de la Roca, es convoca amb vista al correfoc de Sant Sadurní que se celebrarà en motiu de la Festa Major d’Hivern de La Roca el proper divendres 29 de novembre. 
El correfoc, organitzat per l’Associació Cultural 666 Diables de La Roca, recorrerà els següents carrers: plaça de Can Torrents, Carrer Catalunya, carrer Montseny, carrer Verge de Montserrat, plaça de l’Era, rambla Mestre Jaume Torrents, carrer Major i plaça Església. 

A més, en motiu del correfoc, l’Ajuntament vol fer arribar diverses mesures de protecció. Cal que els veïns i veïnes amb domicili en els carrers afectats pel correfoc tanquin portes, finestres i balcons, i protegeixin les obertures. Cal que es retirin obstacles com testos, plantes, bosses d’escombraries o taules que puguin destorbar el recorregut del correfoc. 

Així mateix, cal que eviteu entendre foc o fumar prop de les bosses o contenidors amb material pirotècnic, està totalment prohibit envair l’espai d’actuació del grup de foc i tirar aigua als assistents, encara que us ho demanin, ja que si la pólvora es mulla pot explotar o sortir en direcció inesperada. 

Alhora, us demanem que retireu els vostres vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc per tal d’evitar que la gent prengui mal i possibles desperfectes als cotxes. Recolliu també la roba estesa i plagueu els tendals per prevenir que es puguin encendre. 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament a cultura@laroca.cat o bé al 93 842 20 16.
 

Correfoc de la Roca del Vallès
Correfoc de la Roca del Vallès