El CEM organitza jornades esportives a l'aire lliure i gratuïtes per tot el veïnat

Última revisió 27-01-2021 16:12
27/01/2021

A partir del 31 de gener es faran als camps de futbol de la Torreta, Santa Agnès i la Roca activitats físiques amb l’objectiu de fomentar l’esport durant els caps de setmana de confinament municipal.

El Centre Esportiu Municipal es torna a adaptar a la realitat pandèmica i ha preparat una nova proposta d’activitats fisicoesportives per a tot el veïnat. Durant tres diumenges d’11.30 a 12.30 h es faran jornades a l’aire lliure de zumba i hiit per fomentar l’esport i que les persones puguin practicar-ne sense sortir del municipi. Les activitats seran:

 • 31 de gener: al camp de futbol de la Torreta
 • 7 de febrer: al camp de futbol de Santa Agnès
 • 21 de febrer: al camp de futbol de la Roca

El CEM  ha ideat aquesta iniciativa per apropar l’esport als diferents nuclis de població i enviar el missatge que l’esport és una activitat saludable i propera. Les activitats estaran dirigides i dinamitzades pels diversos tècnics del CEM. L’aforament està reduït a 50 persones, es prega que es respecti aquesta limitació i que només s’hi apunti qui realment vulgui fer l’activitat.

Per a participar-hi caldrà demanar cita prèvia, ho podeu fer aquí: https://www.eventbrite.es/e/entradas-zumba-hiit-la-torreta-31012021-138308844477

 • Serà obligatori:
  • Mostar a l'entrada el codi QR rebut a la confirmació del correu electrònic per poder accedir a la instal·lació.
  • Portar la mascareta posada exceptuant quan s'està participant a la pròpia activitat.
  • Realitzar l'activitat amb roba esportiva.
  • Durant l'activitat s’ha de mantenir la distància de seguretat el màxim possible.
  • Les persones acompanyants podran seguir l’activitat des de les grades.
 • Recomanacions:
  • Portar una ampolla d'aigua per mantenir una correcta hidratació.

 

Què és Zumba & Hiit?

L’activitat s’iniciarà ballant unes cançons de Zumba a la primera part, seguidament a la part central es farà el Hiit i a la part final novament hi haurà una mica de Zumba.

Zumba: es una fusió de moviments d’alta i baixa intensitat per cremar greixos d’una forma divertida mitjançant balls coreografiats. En aquestes classes es combina l’equilibri i la flexibilitat amb el treball cardiovascular y muscular i l’augment d’energia.

Hiit: és un format d’entrenament que es compon de seqüències repetides de períodes d'activitat d'alta intensitat, seguits de temps de recuperació variats, principalment impulsant el metabolisme i maximitzant el consum d'oxigen. És ràpid, intens i permet cremar calories com cap altre tipus d’entrenament i a més a més, es molt dinàmic i divertit.

Cada diumenge es farà l'activitat a un nucli diferent
Cada diumenge es farà l'activitat a un nucli diferent