Es reforça la vigilància a les zones de contenidors per evitar els abocaments il·legals

Última revisió 20-07-2020 11:49
20/07/2020

S’han iniciat els tràmits per sancionar una persona a qui es va enxampar llençant residus a Santa Agnès, i el consistori alerta que properament s’enduriran les mesures.

L'ajuntament de la Roca del Vallès lamenta que darrerament hi ha hagut un repunt de l’incivisme pel que fa a l’abocament il·legal de residus a la via pública. D’aquesta manera, malgrat que al municipi hi ha zones de recollida selectiva suficients i es disposa del servei de deixalleria, el consistori ha decidit passar directament al reforç de la vigilància i endurir les mesures sancionadores. Sense anar més lluny, s’acaben d’iniciar els tràmits per tirar endavant un expedient sancionador a una persona que va fer un abocament de poda del Pg. Torrents de Santa Agnès.

El regidor de Medi Ambient i Pagesia, Jordi Bacardit, ha afirmat que “ens prenem molt seriosament la neteja i la correcta gestió dels residus al municipi, i no podem tolerar que hi hagi persones que per pur egoisme embrutin i malmetin l’espai públic i l’entorn natural. Tenim un servei magnífic de deixalleria on es poden portar els residus que no es poden dipositar als contenidors, animem a la ciutadania a fer-lo servir”.

Més contenidors a la Roca 2

Per altra banda, també s’ha detectat que a la urbanització la Roca 2 hi sovintegen els desbordaments als contenidors de recollida selectiva. Per evitar-ho i oferir un millor servei, s'ha decidit ampliar la capacitat d'aquests.

L'Ajuntament ha iniciat l'expedient sancionador al responsable de l'abocament
L'Ajuntament ha iniciat l'expedient sancionador al responsable de l'abocament