Nova edició del curs gratuït per obtenir el carnet de carretoner

Última revisió 17-02-2021 12:52
17/02/2021

La formació, molt demandada per les empreses del sector que busquen personal, es farà el 25 i 26 de març i tindrà una part teòrica i una altra de pràctica.

El Servei Local d’Ocupació organitza una nova edició del curs gratuït de carretoners/es, atès que cada vegada més empreses del sector del transport i del sector logístic demanen aquest carnet entre els seus futurs treballadors/es.

Les dates del curs seran el dijous 25 de març i el divendres 26 de març. El dijous 25 de març tindrà lloc la part teòrica del curs i es realitzarà al Centre Cultural de la Roca, de 9 a 12 h. El divendres 26 de març es realitzarà la part pràctica del programa formatiu a Granollers, de 9 a 14 h.

S’hi poden inscriure les persones residents del municipi i inscrites al Servei Local d’Ocupació que vulguin aprofitar aquesta oportunitat per millorar el seu perfil ocupacional. Les persones interessades podran formalitzar la seva inscripció trucant al telèfon 93 842 44 61 o bé, enviant un correu electrònic a slo@laroca.cat. En el moment de la inscripció hauran de facilitar les següents dades de contacte: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça de correu electrònic.

 

Nova edició del curs de carretoners
Nova edició del curs de carretoners