Apunta't als nous cursos gratuïts per trobar feina del Servei Local d'Ocupació

Última revisió 06-10-2020 12:21
06/10/2020

Properament hi ha dues propostes: elements per millorar el currículum i un curs per obtenir el carnet de carreter.

Aquest mes d’octubre el Servei Local d’Ocupació (SLO) organitza novament diverses propostes de formació gratuïtes, per ajudar a les persones que estan buscant feina a que trobin una oportunitat laboral. De fet aquest servei municipal organitza activitats durant l’any en aquest sentit, a més de gestionar ofertes de feina, així que és molt recomanable que els veïns i veïnes a l’atur s’hi posin en contacte.

En concret s’organitzen les properes setmanes dues propostes:

  • Com fer el meu currículum?: Es tracta d’un taller pràctic en el que s’explicaran els conceptes bàsics per dissenyar un bon document de presentació, i on a més s’acompanyarà als participants per tal que se’n facin un de nou. El curs és gratuït i es farà el dijous 15 d’octubre de 10 a 11.30 h.
  • Curs de carreter/a: Es farà un curs on els i les participants podran obtenir el carnet professional de carreter. La formació tindrà dues parts, una de teòrica que es farà el 21 d’octubre al SLO de la Roca, i una de pràctica que es farà el 22 d’octubre al polígon Congost de Granollers.

Les places són limitades i cal fer les inscripcions enviant un correu electrònic a slo@laroca.cat o bé trucant al telèfon 938 424 461. El SLO es troba al Centre Cultural de la Roca, al carrer Lope de Vega, 10.

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha animat a totes les persones que busquen feina a posar-se en contacte amb el SLO, i ha explicat que “sempre treballem per oferir el màxim possible d’oportunitats als veïns i veïnes perquè puguin millorar la seva situació laboral. Comptem amb un servei de qualitat i amb professionals que no només acompanyen en el procés, sinó que també fan una tasca de prospecció d’empreses per aconseguir més oportunitats”.

El curs sobre com fer el currículum es farà el 15 d'octubre
El curs sobre com fer el currículum es farà el 15 d'octubre