Arriba la primera Festa Major de l'estiu: visca la Torreta!

Última revisió 07-07-2022 09:56
07/07/2022

Del 14 al 17 de juliol s'han organitzat activitats de tot tipus i per a totes les edats.

El calendari festiu de la Roca del Vallès torna a sacsejar-se durant l'estiu, ja sense cap tipus de restricció i amb ganes que el veïnat torni a gaudir de les celebracions populars. La Festa Major de la Torreta serà del 14 al 17 de juliol, i la comissió de festes conjuntament amb el consitori han preparat un munt d'activitats.

Concurs de decoració de balcons i patis exteriors

Podeu engalanar els vostres balcons i patis exteriors per tal que el jurat les pugui anar valorant. Per fer l’inscripció podeu adreçar-vos al Casal d’Avis abans de l'11 de juliol

Arrossada popular

Venda de tiquets: Els dies 7, 8, 11 i 12 al Casal d’Avis de 18 a 19:30 h. El mateix dia de l’arrossada no es vendran tiquets.

Domàs de Festa Major

També posaran a la venda el Domàs (pancarta) de Festa Major per decorar els balcons del barri. El preu és de 10 € i es podrà comprar a través del facebook de l’entitat de dones i del correu electrònic trismar.dones@gmail.com

Focs artificials

Aquest any pels motius de riscs d’incendi, no es celebraran ELS FOCS ARTIFICIALS. Els gaudirem a la Festa de la Creu, fora de l’època amb ric d’incendi.