La pista poliesportiva del Casal de Joves es podrà reobrir amb seguretat després de la reparació del mur

Última revisió 18-11-2020 13:02
02/10/2020

Es faran obres per construir el nou mur de contenció que la separa del carrer, i es refarà el paviment de la pista.

El Ple municipal va aprovar inicialment el projecte de construcció d’un mur de contenció a la pista poliesportiva del Casal de Joves de Santa Agnès. Aquest mur va quedar molt malmès durant les pluges intenses de principis d’any, i el consistori ha treballat per elaborar un projecte per refer-lo i que es garanteixi la seguretat tant de l’equipament com del carrer. El mur és molt important, ja que serveix per una banda, per donar estabilitat a la pista poliesportiva i, per l’altra, per salvar les diferències d’alçada que hi ha entre la pista i el carrer.

Primer de tot s’enderrocaran les parts existents i després es faran els treballs per preparar el terreny per construir el mur nou. En aquest procés s’ocuparà part de la longitud de la pista per poder excavar el terreny des de la part exterior amb les mides necessàries per fer el mur. Així, un cop construït, es refarà el paviment amb una solera de formigó, amb un acabat igual a l’existent i cosida a aquesta de manera que torni a quedar la pista refeta i unitària. Un cop acabat es col·locarà la nova tanca sobre el mur, com a protecció tant per les persones com per evitar la sortida de pilotes a l’exterior. Finalment es tornarà a muntar la cistella de bàsquet.

El regidor d’Urbanisme, Xavier del Villar, ha explicat que “portarem a terme un obra molt necessària per reobrir la pista poliesportiva del Casal de Joves i reforçar-ne la seguretat. A causa de la pandèmia els terminis s’han allargat, però tot i això continuem treballant en diversos projectes per mantenir, arranjar i adequar els equipaments i espais públics del municipi”.

Es refarà el mur i el paviment de la pista
Es refarà el mur i el paviment de la pista

Vídeos

VOTV - La pista del local de joves de Santa Agnès tindrà nou mur

VOTV - El ple aprova renovar el mur del casal de joves de Santa Agnès