Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies COR: Nova Junta del Comerç de La Roca
COR: Nova Junta del Comerç de La Roca
dimarts, 3 d'abril de 2012 09:17


Com a continuació de la Jornada de Comerç i Indústria del passat 28 de febrer, ahir dilluns, 2 d'abril, la nova Junta de Comerç es va voler presentar oficialment al regidor, en una primera reunió de treball.
 

 

Ahir dilluns 2 d'abril, va tenir lloc a Can Torrents la primera reunió de la nova junta del Comerç de la Roca (COR) presidida per el regidor de comerç, César Alcalá.
La nova junta formada per 16 membres: Josep Fradera, Eva Díaz, Carme Domene, Teresa Ametller, Jordi Coll, Máximo Fernández, Albert Prieto, Sílvia Pujadas, Yolanda Gabarró, Socorr de la Cruz, Meritxell Pujol, Joan Clascà, José Antonio Camacho, Rosario Fernández , Núria Leiva i Carmen Fernández, va abordar amb el regidor els temes més prioritaris per afrontar l'actual crisi econòmica.

Un dels objectius és dinamitzar l'associació duent a terme activitats perquè el comerç de la Roca sigui conegut fora del municipi. La primera activitat que conjuntament amb l'Ajuntament es durà a terme serà aquest mes d'abril. El COR vol que la festivitat de Sant Jordi sigui especial. Per això durarà des del divendres al dilluns. Quatre dies per gaudir no només del llibre i la rosa, sinó perquè tothom pugui donar a conèixer els seus comerços.

El COR pretén incrementar el nombre de socis i arribar a ser l'entitat comercial de referència del municipi. Així mateix es va acordar col laborar estretament amb l'Ajuntament en tots aquells actes que serveixin per promocionar econòmicament el municipi.