Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies L'equip infantil masculí del BM La Roca, sotscampió de Catalunya!
L'equip infantil masculí del BM La Roca, sotscampió de Catalunya!
dimecres, 2 de maig de 2012 18:25

SOTSCAMPIONS DE CATALUNYA!!!!. L'equip infantil masculí del BM La Roca, s'ha proclamat sostscampió de Catalunya després de realitzar un TOP4 magistral on van superar el totpoderós FC Barcelona a semifinals i caure davant del Granollers en una final plena d'emocions. FELICITATS !!!!! 
Els equips masculí i femení del BM La Roca, han disputat aquest cap de setmana el TOP4 del campionat de Catalunya de la categoria, que ha organitzat el BM La Roca i que s'ha disputat al pavelló municipal de la Roca del Vallés.
Ha estat realment una festa d'handbol al 100x100 on els vuit equips participants han lluitat pel títols de campions de Catalunya.
Al llarg d'aquest 2 dies han passat per les instalacions municipals més de 2000 persones que han vibrat i disfrutat del millor handbol infantil masculí i femení de Catalunya.
Pel que fa al equip femení roquerol, ha acusat les lesions que arrossega des de fa unes setmanes de varies de les seves jugadores clau i no ha tingut gaires opcions a disputar el campionat quedant, al final, en quarta posició.
L'equip masculí del BM La Roca, s'ha proclamat sotscampió de Catalunya de la seva categoria al no poder guanyar el la final a l'equip del BM Granollers en un partit molt disputat on no s'ha decidit rés fins al minuts finals.
El BM La Roca ha aguantat molt bé el partit, que al descans es decantava per l'equip roquerol de 2 gols, però que en el tram finals'ha  acusat l'enorme desgast físic que va suposar el partit de semifinals disputat contra el Barça i que va acabar amb la victòria roquerol i com a conseqüència el passi a la final.
Cal destacar la gran esportivitat que hi ha hagut durant tot el partit entre els dos equips i les dues aficions.