Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports L'equip juvenil femení del BM La Roca a semifinals del campionat d'Espanya
L'equip juvenil femení del BM La Roca a semifinals del campionat d'Espanya

L'equip juvenil femení del BM La Roca ha assolit l'accés per a disputar les semifinals del campionat d'Espanya al acabar en segon lloc el seu sector fase final disputat a La Roca del Vallés aquest cap de setmana. 

L'equip ha fet un sector de menys a més a perdre el primer partit d'un gol 33-32 contra l'AULA, campiones d'aquest sector, disputat el divendres passat. En el partit de dissabte, un empat contra el SAGUNTO 29-29 feia que encara quedessin opcions per diumenge.

 

Aquest diumenge i després del primer que enfrontava els equips del AULA (ja classificat) contra el SAGUNTO que ha acabat amb la victória de SAGUNTO, les opcions de passar a les semifinals es complicaven per que a més de la necessitat de guanyar ITXACO , s'havia de fer de 5 gols de diferència, però en un partit plè d'emoció i lluita per part de les jugadores roqueroles, s'ha obtingut el desitjat passi a semifinals en els darrers instants.

 

Destacar l'immens ambient viscut al pavelló de la Roca on cal destacar el bon ambient entre les aficions.

 

Volem felicitar des d'aquests mail al equip juvenil femení del BM Granollers classificat per les semifinals del campionat d'Espanya.

Cal destacar que el BM La Roca i el BM Granollers es jugaran entre ells el passi a la final.