Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Parc serralada litoral
Parc serralada litoral

 La Diputació de Barcelona incrementa la seva aportació al Consorci del Parc de la Serralada Litoral per l'exercici 2013.

El Consell Plenari del Consorci del Parc de la Serralada Litoral, presidit per l’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, va aprovar el dimecres 20 de març de 2013 el Pressupost General de l’exercici per un total de 789.419,00 Euros.
Es va iniciar l’any amb el pressupost prorrogat a l’espera de tancar un acord fruit de les negociacions dutes a terme amb la Diputació de Barcelona que tenien com a objecte reduir la pressió financera sobre els ajuntaments que participen del Consorci del Parc de la Serralada Litoral. Com a resultat d’aquestes negociacions la Diputació de Barcelona ha previst per a l’exercici 2013 una quota que compensa el 50% de la quota ordinària assignada als ajuntaments, aportant una total de 505.705,00 Euros.
Mercès a aquesta quota els ajuntaments consorciats pagaran l’any 2013 una quota reduïda en un 50%, circumstància que quedarà fixada mitjançant un conveni entre el Consorci i els 14 ajuntaments consorciats.
La Generalitat de Catalunya i els consells comarcals del Maresme i del Vallès Oriental aporten la resta de recursos del Consorci que es financia exclusivament amb les quotes de participació del ens consorciats.