Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Nous títols de transport per estudiants
Nous títols de transport per estudiants

Nou títols de transport per estudiants del municipi a partir del dilluns 15 d'abril

Un nou conveni signat amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, l’empresa Sagalés i els quatre municipi de la comarca participants: Granollers, Les Franqueses, Canovelles i la Roca del Vallès, ha permès posar en marxa una ajuda pel transport escolar dirigida a tots els estudiants dels municipi que tinguin una edat compresa entre els 4 i els 21 anys.
El preu de la targeta és el 65% del cost de la t-10 d’1 zona de l’ATM (6,35€) i es podrà comprar, a partir del proper dilluns 15 d’abril, a les oficines d’atenció al ciutadà (OAC) del municipi de la Roca del Vallès que es troben a l’Ajuntament, a Can Tàpies (La Torreta) i a Santa Agnès de Malanyanes.
Cada estudiant podrà adquirir fins a 20 targes durant tot l’any. Cada vegada que es vulgui comprar una nova targeta s’haurà de retornar el títol exhaurit a l’Ajuntament.
La T-10 ESTUDIANTS es podrà adquirir també a les oficines de SAGALÉS a Granollers.

Per a qualsevol informació o aclariment que puguin necessitar no dubtin en posar-se en contacte amb l’OAC de l’Ajuntament.