Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Carrer Catalunya
Carrer Catalunya
 

Comencen les obres del carrer Catalunya. Col•locació de la primera pedra de les obres que transformaran la carretera en un carrer. El dissabte 22/11 a les 13 hores a la plaça de l’Era


El President de la Diputació de Barcelona i l’alcalde de La Roca posaran la primera pedra.
A partir de dilluns 24, la carretera BV-5001 deixarà de tenir circulació en sentit sud.
El proper dissabte 22 de novembre de 2014, el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figueras, i l’alcalde de la Roca, Rafael Ros i Penedo, donaran inici a les obres del carrer Catalunya, amb l’acte simbòlic de col•locació de la primera pedra.
Aprofitant la visita del President de la Diputació de Barcelona per a la celebració de la trobada anual de ADF de la província de Barcelona que enguany se celebra al pavelló poliesportiu nou de la Roca, l’alcalde i el President posaran en servei els darrers trams construïts dels carrers Sant Sadurní i Tenor Viñas, amb les obres recentment finalitzades, i que han de servir com alternativa de trànsit de la carretera BV-5001, en direcció Vilanova.
Així mateix, a partir de les 13,00 hores, a l’espai central del carrer Catalunya, corresponent al seu pas per la plaça de l’Era es faran els parlaments i es col•locarà la primera pedra, deixant constància d’aquest moment tant important per al nucli urbà de La Roca.
A partir de dilluns 24, la carretera BV-5001 deixarà de tenir circulació en sentit sud i començaran les obres que ampliaran les voreres i deixaran el carrer Catalunya amb un sol carril de circulació en sentit Nord.
La carretera de La Roca deixarà de ser carretera per passar a ser un carrer del poble més, dignificat i humanitzat, amb prioritat pels vianants que guanyaran espai als vehicles, amb recorreguts adaptats i pacificats de trànsit, amb arbrat i mobiliari urbà.
Es tracta d’un moment històric el fet de deixar de tenir aquesta ferida en el centre del nucli urbà de La Roca, la mateixa via que avui suporta trànsit lleuger i veloç, o trànsit pesant, amb el mateix espai i amplitud del que era un camí de carros fa més de 100 anys.
La Diputació de Barcelona aporta el 100% del cost de la transformació d’aquesta carretera en carrer, amb un total de 871.000 euros.
 
Vine a la presentació!
 El President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figueras, i l’Alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros i Penedo, us conviden a l’acte de col•locació de la primera pedra de les obres que transformaran la carretera de la Roca en un carrer.

Dissabte, 22 de noviembre del 2014
Plaça de l’Era, 13 hores