Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Urbanisme Carrer Catalunya
Carrer Catalunya
Urbanisme
dimecres, 19 de novembre de 2014 19:14

Canvis de mobilitat al nucli de la Roca del Vallès a partir del proper 24 de novembre amb la supressió d'un sentit de circulació del carrer Catalunya i l'obertura al trànsit a través del carrer Sant Sadurní


El proper dia 24 de novembre el nucli de la Roca tindrà una transformació important en la mobilitat rodada, guanyant espai pels vianants i pacificant el trànsit, reduint especialment el trànsit de pas i de vehicles pesants.
 
El dia 24 se suprimirà el sentit de circulació en direcció Vilanova del carrer Catalunya, i començaran les obres que contemplen l’ampliació de les voreres.
Des del dissabte 22 de novembre estarà obert al trànsit el nou itinerari en sentit Sud, a través del carrer Sant Sadurní.
 
Per tal que ens sigui fàcil adaptar-nos a la nova mobilitat rodada, quant a trànsit intern, us adjuntem un plànol indicatiu d’itineraris recomanats:
 1. Entrades:
 2. 1.- Si voleu anar als barris Rambla Sud i Reixac, i/o a l’escola Pilar Mestres o al Centre Cultural, arribant des de Granollers o des de Mataró, us recomanem l’itinerari pels carrers Sant Sadurní i Tenor Viñas, deixant de passar per la plaça de l’Era.
 3.  
 4. 2.- Si voleu anar als barris al voltant del carrer del Bosc, arribant des de Granollers, us recomanem l’itinerari pels carrers Sant Sadurní, Tenor Viñas i Catalunya, deixant de passar per la plaça de l’Era.
 5.  
 6. 3.- Si voleu anar als barris al voltant del carrer del Bosc, arribant des de Mataró, us recomanem l’itinerari pel carrer Verge de Montserrat, Espronceda i Verge del Carme, deixant de passar per Catalunya.
 7.  
 8. 4.- Per anar als barris de Rotacomba, al Nucli Antic o al Centre, com sempre.
 
Sortides:
 1. 1.- Si voleu anar en direcció Vilanova des del barri de la Rambla Sud, o des del Centre, us recomanem l’itinerari pels carrers Indústria, Sant Sadurní i Tenor Viñas, atès que encara no s’ha obert el perllongament del carrer Hermenegild Carreras. En direcció Granollers o Mataró, com sempre.
 2.  
 3. 2.- Si voleu anar en direcció Vilanova des dels barris al voltant del carrer del Bosc o Rocatomba, us recomanem l’itinerari pels carrers Verge del Carme, Salvador Espriu, Velàzquez, ctra. d’Òrrius, i Catalunya. En direcció Granollers o Mataró, com sempre.
 4.  
 5. 3.- Si voleu anar en direcció Vilanova des del Nucli Antic, us recomanem l’itinerari pels carrers Sant Sadurní i Tenor Viñas. En direcció Granollers o Mataró, com sempre.
 6.  
Esperant una ràpida i còmoda adaptació a aquests nous itineraris de mobilitat rodada, i desitjant que les obres del carrer Catalunya no us generin gaires molèsties, aviat començarem a comprovar la positivitat de totes aquestes mesures des del punt de vista d’interès general, de l’ús més humà de l’espai públic urbà i d’una convivència més harmònica en el nostre centre urbà.
 
Restem, com sempre, a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment o qualsevol observació que ens ajudi a millorar aquesta actuació, que probablement es detectarà amb la seva posada en servei.
 
Consulta el mapa de mobilitat: