Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Inici Notícies Cultura Alegria i Gòspel per Gambo

Inici » Notícies » Cultura


Alegria i Gòspel per Gambo

Gran èxit en el concert de Roc&Gospel i TheGospelGirls, que van unir forces en un concert solidari en favor de la ONG del pediatre Iñaki Alegria

 


La sala d’actes del Centre Geriàtric de l’Hospital de Granollers ha quedat petita per acollir un concert benèfic per recaptar diners per Duna, petits grans de sorra, l’ONG al capdavant de la qual hi ha el pediatra Iñaki Alegria. Precisament, Alegria ha obert l’acte explicant què el va moure a lluitar contra la desnutrició infantil a l’hospital de Gambo, a Etiòpia. El seu testimoni directe, les imatges de les persones amb les que té contacte i la seva il•lusió per continuar lluitant per la causa han estat l’aperitiu perfecte per una tarda de música. 
TheGospelGirlshan estat les primeres d’actuar amb un repertori basat en peces del pop rock de les últimes dècades. D’aquí i d’allà. Així, s’han pogut sentir temes des de Michael Jackson a Sau en les veus d’aquesta formació femenina de Granollers que dirigeix Keco Pujol. Tot seguit ha estat el torn de Roc&Gospel, que ha posat el punt de ritme al concert. Amb un repertori essencialment gospel, la cinquantena de cantants que dirigeix Gerson Gelabert han acabat d’escalfar els ànims del públic que omplia tot el pati de butaques i part dels passadissos laterals. 
Com a final de festa, les dues formacions vocals s’han unit a l’escenari i, en una suma de veus molt enriquidora, han interpretat els dos temes que tancaven el concert, I’m gona wait on Jesus i tot un clàssic que no podia faltar, Oh happyday!. El públic ha acabat dempeus i picant de mans per arrodonir una tarda de solidaritat amb el projecte del pediatra Iñaki Alegria.
 
 Informar incorrecció