Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat Dia de la Dona Treballadora
Dia de la Dona Treballadora
 

Actes del Dia de la Dona Treballadora a la Roca del Vallès, durant la setmana del 6 al 13 de març

 

Actes de la setmana del 6 al 13 de març en motiu del Dia de la Dona Treballadora a La Roca del Vallès. 
 
Diumenge 6 de març
09.30 h – 6a Marxa femenina BTT & Runinng Pedala, Corre o Camina. Tu tires!. Organitza La Torreta Bike. Inscripcions: https://www.inscripcions.cat/latorretabike2016 
 
Dilluns 7 de març
17.30 h – Hora del Conte Dia de la Dona “Dones d’Aigua”. A la Biblioteca Municipal, destinat a nens i nenes a partir de 3 anys. Primera sessió. 
 
18.00 h – Hora del Conte Dia de la Dona “Dones d’Aigua”. A la Biblioteca Municipal, destinat a nens i nenes a partir de 3 anys. Segona sessió. 
 
Dimarts 8 de març
Tot el dia -  Jornada de Portes obertes a totes les dones del poble. El Centre Esportiu Municipal, convida a les dones del municipi a poder gaudir d'una activitat del centre. Activitat gratuïta, places limitades. 
 
Tot el dia – Exposició “Emmarquem la feminitat” a la Sala Polivalent Can Tàpies, organitzat per PIC i Roca-Vol. 
 
10.30 h – Tertúlia intergeneracional amb Dones del municipi. A la Sala de Plens de l’Ajuntament. Imprescindible inscripció prèvia. 
 
12.00 h – Lectura del manifest institucional que commemora el Dia de la Dona Treballadora, a càrrec de la regidora de Serveis Socials, Gent Gran i Sanitat, Sra. Esther Laso. Es realitzarà davant de l’Ajuntament.
 
15.15 h – Cafè Tertúlia especial “Les dones no invisibles” a la Sala Polivalent de Can Tàpies, entrada Gratuïta. Organitza PIC. 
 
17.00 h - Lectura del manifest institucional el Dia de la Dona Treballadora, al Centre Cultural  de la Roca del Vallès. 
 
17.00 h - Lectura del manifest institucional el Dia de la Dona Treballadora, al Centre de la Gent Gran de La Torreta.
 
17.30 h - Lectura del manifest institucional el Dia de la Dona Treballadora, al Centre de la Gent Gran de la Roca del Vallès. 
 
18.00 h - Lectura del manifest institucional el Dia de la Dona Treballadora, al Centre de la Gent Gran de Santa Agnès de Malanyanes. 
 
19.00 h - Lectura del manifest institucional el Dia de la Dona Treballadora, al Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès. 
 
Dimecres 9 de març
17.45 h – “Les dones van al cine”, per a totes les dones del municipi que vulguin anar conjuntament al cinema. Lloc: Cinemes el Nord (polígon Ramassar), preu 4’60€ persona. Organitza PIC.
 
Divendres 11 de març
14.00 h – Dinar de dones, al Restaurant el Pla de la Roca del Vallès, per a totes les dones del municipi que vulguin participar. Cost del menú a càrrec de cada assistent. 
 
21.00 h – Temps de dones especial “El collage de la dona” al Centre Cultural La Torreta, on es treballarà la imatge de la dona i els diferents cànons de bellesa. Organitzat pel PIC. 
 
 
Dissabte 12 de març
18.00 h – Ball  dia de la Dona al Centre Cultural de La Torreta, cost de 5€ per entrada. 
 
Diumenge 13 de març
17.00 h – Vols recordar la teva primera comunió? Vestits de comunió de tots els temps, Anima’t a portar el teu. Exposició i desfilada. Organitza Associació TRISMAR.
 
16.30 h – Partit de Basquet Mares – Filles al Pavelló municipal de La Roca, organitzat pel Club de Bàsquet La Roca del Vallès. 
 
Durant tot el mes de març, l’espai “Biblio.laroca recomana” està dedicat a la dona des de diferents perspectives.