Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Obres a la plaça Sant Jordi
Obres a la plaça Sant Jordi

Renovació de paviments i restriccions a la circulació i a l’aparcament (segona actuació)

El proper dilluns dia 22 d’agost continuen els treballs de millora de l’asfaltat corresponents a la campanya d’estiu 2016, corresponents a la segona fase. El període de les obres estarà comprès del 22 al 31 d’agost i es repararà una part de l’anella que envolta la plaça Sant Jordi. 
 
Per aquest motiu, i amb la finalitat de preservar la seguretat durant el desenvolupament de les obres, es restringirà la circulació dels vehicles entre els carrers Prat de la Riba, Sant Josep i Anselm Clavé, es modificaran els recorreguts de l’autobús, es prohibirà l’estacionament a l’interior de la plaça Sant Jordi i s’alteraran els sentits de circulació en alguns trams de carrer. Per aquest motiu us sol·licitem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui provocar i us preguem que seguiu les instruccions que la policia local i els treballadors us puguin recomanar. 

Amb aquests treballs es tornarà a disposar d’una calçada per circular amb òptimes condicions de seguretat i comoditat així com una explanada regular de la plaça per poder estacionar-hi els vehicles amb prou qualitat.