Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes Sant Sadurní 2016
Sant Sadurní 2016
 

La Roca es prepara per la Festa Major de Sant Sadurní que se celebrarà el 25, 26 i 27 de novembre

 

Gran participació i implicació de les entitats locals en la Festa Major d’hivern i en la segona edició de la Fira de la Col
La Roca del Vallès es prepara per acollir una nova edició de la seva Festa Major d’hivern, la de Sant Sadurní, que serà l’últim cap de setmana de novembre, els dies 25, 26 i 27. Es tracta d’una de les festes més participativa i esperada amb una programació pensada per a tots els públics, des dels més petits als més grans: correfocs, Nits en Viu, xaranga, sopar popular a base de trinxat i botifarra, concerts i dj, cercavila de gegants, gimcana, tallers i bicixocolatada pels més menuts, entre moltes d’altres activitats.
 
Enguany, dins el programa de la festa es tornarà a celebrar la Fira de la Col, amb la voluntat de seguir recuperant i mantenir els costums i tradicions locals d’una festa arrelada en el món agrícola vallesà. Aquesta segona edició de la fira comptarà amb parades de productes propis de la pagesia i de la terra, essent la col l’ingredient principal, juntament amb parades d’artesania i alimentació. Diferents entitats i comerços també hi participaran organitzant tallers i activitats per tots els públics, jocs de fusta i concurs de dibuix de la fira de la col. I tampoc faltaran els tastets de menjar amb elaboració de la col. Tots aquests plats i molts més es podran tastar el diumenge 27 a la placeta i la rambla Mestre Jaume Torrents, carrers on s’ubicarà la fira de 10 a 18 h.
 
Divendres 25 de novembre, coincidint amb el dia internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones es farà la lectura del manifest internacional i al llarg del dia s’organitzaran Improshows en diferents espais per  reflectir situacions de violència masclista on el públic es convertirà en l’entorn de la víctima.
 
Dins del programa, també cal destacar l’acte de lliurement de la 19a edició del premi “Romà Planas i Miró” de Memorials Populars que es celebrarà el dissabte 26 de novembre a les 12 h a l’Auditori del Centre Cultural. 
 
Des de l’Ajuntament es vol transmetre l’agraïment a totes les entitats que amb la seva feina, la seva col·laboració i el seu esforç fan possible una festa major d’hivern oberta i participativa a tota la ciutadania.
 
Podeu consultar tota la programació de la Festa de Sant Sadurní 2016 AQUÍ