Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Consell de Pagesia
Consell de Pagesia
 

Primer pas per a la creació del Consell de la Pagesia a la Roca del Vallès


El passat dimarts 8 de febrer de 2017, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament la primera reunió per poder iniciar la creació del Consell de la Pagesia de la Roca del Vallès.
 
En aquesta reunió hi havia convocats, entre altres, tots els partits polítics amb representació al consistori, va comptar amb una vintena de persones dels diferents col·lectius que hauran de formar part del Consell (pagesia, ramaderia, comunitats de regants, forestals, etc.).
Aquest primer punt de contacte va servir per informar de la voluntat de l’Ajuntament en crear aquesta eina de participació ciutadana i poder escoltar i posar a damunt la taula, tota aquells temes que preocupin o afectin a tots aquests col·lectius, trobar solucions i proposar millores en el seu dia a dia.
En aquesta trobada també es va presentar l’esborrany de Reglament Intern del Consell de la Pagesia, que ara es posarà a valoració i si s’escau modificació, per tal de ser portat a aprovació en un proper Plenari Municipal.
Aquests espais de participació són del tot interessants i fonamentals per poder establir una relació de col·laboració i de treball conjunt per millorar el nostre municipi, històricament agrícola i ramader.