Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat Dia de la Dona
Dia de la Dona
 

Actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones a La Roca del Vallès del 5 al 13 de març 

Actes de la setmana del 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones a La Roca del Vallès. 
 
DIUMENGE 5 DE MARÇ
09.30 h – 7a Marxa femenina BTT & Runinng Pedala, Corre o Camina. Tu tries!. Organitza La Torreta Bike. Inscripcions anticipades o el mateix dia. 
 
DILLUNS 6 DE MARÇ
15.30 h – Lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, al Centre de la Gent Gran de La Roca del Vallès. Dins del Taller de memòria. 
 
18.00 h – Lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, al Centre de la Gent Gran de Santa Agnès de Malanyanes. Dins del Taller de memòria. 
 
DIMARTS 7 DE MARÇ
15.15 h – Cafè Tertúlia “Coneixem a l’Emma de Barcelona, fundadora de la Roca del Vallès” a la Sala Polivalent de Can Tàpies, entrada Gratuïta. Organitza PIC. 
 
15.30 h – Lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, al Centre de la Gent Gran de La Torreta. Dins del Taller de memòria. 
 
17.00 h – Taller de molinets de vent per la causa solidària de La Torreta, a la Sala Polivalent de Can Tàpies, donatiu 1€. Organitza PIC. 
 
DIMECRES 8 DE MARÇ
Tot el dia -  Jornada de Portes obertes per a totes les dones del poble. El Centre Esportiu Municipal, convida a les dones del municipi. 
 
12.00 h – Lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, a càrrec de la regidora Sra. Caterina Palma i Rovira.   Davant de l’Ajuntament.
 
17.45 h – “Les dones van al cine”. Lloc: Cinemes el Nord (polígon Ramassar) cada assistent abonarà la seva entrada. Organitza PIC.
 
DIJOUS 9 DE MARÇ
15.30 h – Taller terapèutic-artístic “Creació d’una llibreta”. Per a dones majors de 60 anys a la Sala Polivalent de Can Tàpies. Inscripció prèvia. Organitza PIC
 
DIVENDRES 10 DE MARÇ
14.00 h – Dinar de dones, al Restaurant Peix d’Or. Cost del menú a càrrec de cada assistent. Organitza PIC i Associació TRISMAR. 
 
DISSABTE 11 DE MARÇ
18.00 h – Ball  dia de la Dona al Centre Cultural de La Torreta, cost de 5€ per entrada. 
 
DILLUNS 13 DE MARÇ
17.30 h – 1a Hora del Conte “De quin color són les princeses?”. A la Biblioteca Municipal. 
 
18.00 h – 2a Hora del Conte “De quin color són les princeses?”. A la Biblioteca Municipal.
 
Durant la primera quinzena de març, l’espai “Biblio.laroca recomana” està dedicat a la dona des de diferents perspectives.