Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Nits en viu a l'Auditori
Nits en viu a l'Auditori

 Més que música a la Roca del Vallès, el proper 28 d'abril una nova sessió de Nits en viu a l'Auditori amb Combos de Profes

 
Abril de “NITS EN VIU A L’AUDITORI” amb COMBO de PROFES

El divendres 28 d’abril els roqueroles i roqueroles podran gaudir de les Nits en Viu amb bona música, menjar i beure en un espai ple de sensacions.
 
Com cada últim divendres de mes, a les 20h s’obriran les portes de l’Auditori per tal que els assistents puguin gaudir de diferents delícies i temptacions de menjar preparades per aquesta ocasió, així com degustar cervesa artesana (Piris i Biir) i el vi DO d’Alella i a partir de les 21h podrem seguir gaudint de totes aquestes sensacions amb el combo de profes.
 
El mes d’abril arriba el gran, mític, suprem, estratosfèric i insuperable combo de profes. Com cada any es professors de l'escola de música pugen a l'escenari plegats a tocar per demostrar tot l'ofici que porten a dins. Ens agrada que els alumnes entenguin que la música no es una cosa encarcarada objecte d'estudi, sinó que és quelcom viu que emociona, que fa vibrar, que activa els nostres sentiments. I els seus profes en son un bon exemple.
 
Els concerts de les Nits en Viu tenen un preu de 5,00 €. Pots reservar la teva entrada clicant aquí
 
Si vols seguir tota la programació de les Nits en Viu a l’auditori ho pots fer a través de: www.facebook.com/nitsenviu.
 
Us hi esperem!