Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Notícies Portada Festa de la Creu 2017
Festa de la Creu 2017
 

Un any més, costums i tradicions protagonistes de la Festa de la Creu de la Torreta

 
Enguany la Torreta celebra la tradicional Festa de la Creu l’últim cap de setmana d’abril, dissabte 29 i diumenge 30 d’abril i el dilluns 1 de maig.
 
Tots els veïns i veïnes de la Torreta podran gaudir d’un munt d’activitats, algunes d’elles ja consolidades en aquesta festa com poden ser la Trobada de Puntaires del dissabte 29 d’abril, que aquest any arriba a la seva XIX edició, el tradicional acte d’Homenatge a la Vellesa, que es celebrarà el dilluns 1 de maig al Centre Cultural de la Torreta, per a totes aquelles àvies i avis del barri, majors de 65 anys, que podran gaudir plegats d’un petit berenar juntament amb una exhibició de balls dels alumnes de ball de sevillanes del Centre de la Gent Gran. I també, l’ofrena floral a la Creu que es farà un cop acabi la missa solemne de l’església Santa Maria del Jaire i seguirà amb un dinar de germanor al Parc de  Valldoriolf.
 
El Casal de Santa Maria del Jaire repetirà per segon any consecutiu el concert del dissabte a la nit a Can Tàpies. Aquest concert estarà amenitzat per l’Escola municipal de Música, el grup Yellow Street Corner i PD Local. 
 
També es portaran a terme diferents tallers per a nens i nens de 0 a 12 anys així com un circuït de scalextric per a tots aquells que vulguin participar. Així mateix, i per tots aquells que vulguin fer de geganter a la festa de la Creu, diumenge a la tarda en Jofre visitarà el Parc de Valldoriolf per prendre una xocolata amb tota la mainada. 
 
Un altre dels actes a destacar i com a novetat de la festa de la Creu serà l’entrega del Premi infantil de la Miranda, de petits relats de la nostra vida i l’Homenatge als fundadors de la 1a biblioteca de la Torreta que porta el mateix nom de la Miranda i que es farà el diumenge 30 d’abril després del berenar dels avis al Centre Cultural la Torreta.
 
Seguint amb les novetats de la festa, el dilluns 1 de maig es farà la lectura de les llegendes de la Miranda, treballs dels alumnes del segon curs de l’Escola la Torreta acompanyat d’un vermut popular a la terrassa del Centre de la Gent Gran.
 
Us animem a participar activament de la tradicional Festa de la Creu!!
  
Per a més informació podeu descarregar-vos el programa de la Festa