Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Pla Local de Joventut
Pla Local de Joventut
 

Atenció joves de la Roca, la Torreta i Santa Agnès podeu participar en el  Pla Local de Joventut. Participeu en el futur del municipi!

 
L'Ajuntament de La Roca està realitzant, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'empresa Portacabot, la diagnosi per al futur Pla Local de Joventut de La Roca.
 
Aquesta diagnosi posarà de manifest la realitat juvenil i les polítiques de joventut desplegades al municipi, per tal de fer-ne una revisió i pensar un marc d'actuacions per als propers quatre anys en matèria de juventut. Per fer aquesta diagnosi, s'estan realitzant diverses entrevistes amb agents implicats, així com també dues sessions participatives i un qüestionari.
 
SESSIONS PARTICIPATIVES AL CENTRE CULTURAL DE LA ROCA DEL VALLÈS
 
Cal confirmar l’assistència al correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
Divendres dia 19 de maig de 18.30 h a 20 h. Pels joves que estan associats a alguna entitat juvenil de la Roca.
 
Divendres dia 2 de juny de 18.30 h a 20 h. Pels joves de la Roca que no estan associats a cap entitat.
 
 
QÜESTIONARIS – PARTICIPA I RESPON!
 
Per respondre el qüestionari, es demana a tots els joves de La Roca, Santa Agnès i La Torreta, que cliqueu els següents enllaços i mostreu la vostra visió i experiència en determinats temes d'interès per als joves.