Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes FM la Torreta 2017
FM la Torreta 2017
 

 

Preparats per gaudir un any més de la Festa Major de la Torreta. Consulta aquí tota la informació de la festa!


 

La Festa Major de la Torreta, que enguany se celebra del 13 al 16 de juliol ens omplirà els carrers d’un ambient festiu i de disbauxa a més d’un munt d’activitats com actuacions musicals, concursos, exhibició de balls,  actes pels més petits... Els escenaris que acolliran aquests actes són entre d’altres, Can Tàpies, la plaça Valldoriolf, Centre de la Gent Gran de la Torreta, Centre Cultural, pistes esportives...
 
Dijous 13 de juliol:
 
Se celebrarà el torneig de rummikub, modalitat masculina i femenina i a les 20.45 h a Can Tàpies, serà la traca d’inici, que  com ja és tradicional anirà a càrrec de la Colla de Diables de la Roca, la que donarà el tret de sortida a la festa. Tot just després, es podrà gaudir del sopar de “traje” on es convida a tothom a portar el seu sopar i a gaudir-lo a la fresca amb tots els veïns i veïnes. La nit estarà amenitzada pel grup de ”El Paraigua”.
 
Divendres 14 de juliol:
 
Comptarem amb els campionats de dòmino i el torneig de futbol sala. Enguany, es repetirà la cercavila d’inici amb els Gegants que anirà de la plaça Valldoriolf a Can Tàpies, on a l’arribar tindrà lloc el pregó de Festa Major a càrrec de l’Associació Amics del Pessebre Vivent de la Torreta. Aquesta nit també comptarem amb el correfoc infantil 333 i la tradicional cantada ’havaneres amb el grup Ultramar amb qui podrem degustar un rom cremat i, posteriorment a can Tàpies, el grup de rumba emergent Oscar Torres & Band que ens convidarà a ballar fins.... molt tard.
 
Dissabte 15 de juliol:
 
Continuem amb els campionats de dòmino i durant el matí, els nens i nenes podrà gaudir d’activitats infantils i de jocs  reciclats. Els experts en truites, podran demostrar el seu talent al concurs de truites. A la tarda tindrà lloc el torneig de socis de petanca i també una activitat molt consolidada en aquestes festes que és el repte dels cargols amb la seva cercavila, cursa i cargolada. 
 
Durant la tarda, a les pistes de l’Escola la Torreta es jugaran les semifinals i finals infantils del torneig de futbol sala i a partir de les 20 h les semifinals i final del torneig de futbol sala d’adults.
A les 21 h a la Plaça de Valldoriolf gaudirem de l’espectacle divertit, sorprenent i sobretot imprevisible, “l’Impro Show Summer”, tot seguit del correfoc 666 i ja a mitja nit ballarem al ritme de l’orquestra “Swing Latino”.  

Diumenge 16 de juliol:
 
Els més menuts i també els que no ho són tant, podran refrescar-se amb una altra de les activitats clàssiques i consolidades en aquestes festes, el Mulla’t i que enguany presenta la novetat de la festa de colors  “Holi Party”. Arribada l’hora de dinar, podrem fer-ho amb una arrossada a Can Tàpies i durant les postres podrem participar d’una quina. A la tarda els nens i nenes podran participar d’una gimcana i pels més grans exhibició de diferents tallers de ball (saló i sevillanes) i exhibició del club Twirling. Posteriorment lliurament de premis dels diferents concursos realitzats al llarg de la Festa Major i del primer premi de la Miranda.
 
Finalitzarem la Festa Major 2017 amb un espectacle de màgia i humor a de Gerard Borrell amb l’espectacle Showmag i, si les condicions meteorològiques ho permeten, Castell de Focs d’Artifici que posarà punt i final a la Festa.
 
Tota la informació detallada dels diferents actes la trobareu al programa
 
Us convidem a participar de la Festa Major de la Torreta. 
 
Bona Festa Major!!!