Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Campions roquerols!
Campions roquerols!
 

Dos corredors infantils de La Torreta Bike, primera i tercera posició al Campionat de Catalunya de BTT

 

La corredora infantil Sara Méndez es va proclamar campiona de Catalunya de BTT el passat diumenge 25 a La Viella Baixa (Tarragona), on es va disputar una prova més de la Copa Catalunya dins del Campionat Infantil de BTT. Tanmateix, el seu company de categoria Marc Massana va quedar 3r de Catalunya en la mateixa modalitat.
 
D'una banda, Méndez explica que s'estan assolint els objectius que s'havia fixat per aquest any: fer-se amb el Campionat de Catalunya de BTT i tornar a ser seleccionada per disputar el Campionat d'Espanya de Carretera. La corredora assegura que per fer-se amb aquest últim, haurà de gestionar bé la calor i tenir en compte el nivell de la resta de corredores. A la tornada d'Àvila li espera el Campionat de Catalunya de Carretera, on li agradaria "fer un bon paper i poder guanyar el campionat". Méndez conclou que, per ara, "seguim pedalejant i gaudint d'aquest esport que tant m'agrada".
 
D'altra, Massana comenta que està molt content d'haver aconseguit la tercera posició al Campionat de Catalunya. "Va ser una posició molt lluitada degut a la dificultat del circuit, la calor que feia i l'alt nivell que hi ha aquest any", diu el corredor. Afegeix que ara vol seguir lluitant per mantenir la primera posició a la Copa Catalunya Infantil BTT i preparar-se per la propera temporada, que ja passa a categoria cadet.
 
Enguany la selecció catalana ha convocat dos corredors de l'equip per disputar campionats d'Espanya: és el cas de la Sara Méndez (com he indicat abans) pel Campionat de Carretera (a Àvila el 7, 8 i 9 de juliol) i el de Genís Lloreta, en categoria cadet, pel Campionat de BTT a Madrid.

Des d'aquest espai el Consistori roquerol vol aprofitar per felicitar aquests dos corredors i a tot el club per la feina que estan fent! Felicitats campions!