Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Concert "Opera vs Musical"
Concert "Opera vs Musical"
 

Gran èxit del concert “Opera vs musical” del passat dia 2 de juliol a l’Església de Sant Sadurní de la Roca

 

El passat diumenge 2 de juliol, la Unió Coral Centre i Energia, va oferir, a la Roca del Vallés, el seu tradicional concert de final de temporada, que portava per títol Òpera vs Musicals.
Amb una església de Sant Sadurní plena de gom a gom, el centenari cor de La Roca, sota la direcció de Lucia Béresová, va estar acompanyat del pianista Roger Illa i el solista Pau Camero, presentant un espectacle amb un toc d'humor que no va deixar indiferent ni al seu públic més fidel ni al nou.
Partint de la rivalitat entre dos estils aparentment diferents, com són la òpera i els musicals, la Unió Coral va saber fusionar-los combinant teatre i interpretació musical d'obres molt conegudes com Carmen, Sonrisas y Lágrimas, Cançó d'Amor i de Guerra, Mary Poppins, Los Chicos del Coro, entre d'altres, tot oferint un treball que va ser ovacionat pel públic assistent.
En acabar, com és costum, es va oferir un petit piscolabis d'agraïment.
Una vegada més, fidel al seu compromís de superar-se a si mateixa a cada concert, la Unió Coral Centre i Energia no va decebre, i ja ha començat a treballar en el seu proper projecte.