Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Obres d'asfaltat
Obres d'asfaltat
 

Renovació de paviments i restriccions a la circulació i a l’aparcament. Consulta aquí les zones afectades

El proper dilluns dia 24 de juliol començaran els treballs de millora de l’asfaltat corresponents a la campanya d’estiu 2017 i que s’executaran en tres àmbits locals diferents: Rambla Mestre Torrents, carrer de Lluís Millet i carrer d’Hermenegildo Carreras amb carrer d’Indústria. El termini d’execució es preveu de dues setmanes aproximadament.
Per aquest motiu, i amb la finalitat de preservar la seguretat durant el desenvolupament de les obres, es restringirà la circulació i l’estacionament dels vehicles a la via pública. Tanmateix, també es modificaran els recorreguts de l’autobús i s’alteraran els sentits de circulació en alguns trams de carrer. 
Per tot això us demanem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui provocar i us preguem que seguiu les instruccions que la policia local i els treballadors us puguin recomanar. Us annexem diversos plànols amb les restriccions esmentades.
Amb aquests treballs es tornarà a disposar d’un ferm amb capacitat per circular-hi amb condicions de seguretat i comoditat òptimes, que a més serà executat amb un asfalt que reduirà la sonoritat que els vehicles hi provoquen, amb la conseqüent millora de les condicions ambientals pels veïns que resideixen en l’àmbit territorial.