Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat Millores a l'accés Casc Antic
Millores a l'accés Casc Antic
 

Ampliació de l’accés al casc antic i al sector de les hortes. Consulta aquí les restriccions al trànsit programades

Durant aquesta setmana començaran els treballs previs per aconseguir que l’accés al casc antic des del pla de les Hortes sigui una realitat. Fins ara només havia estat de sortida però amb les obres que al llarg del proper mes d’agost es faran s’aconseguirà la circulació tant d’entrada com de sortida i es millorarà notablement la mobilitat. A més es millorarà el gir dels vehicles que circulin cap a la zona agrícola alhora que s’aconseguirà que el camió de les escombraries pugui accedir també al casc antic.
Per altra banda, es modificarà l’aparcament a la confluència entre els carrers Canigó i Església i es construirà un reductor de velocitat amb pas de vianants incorporat en aquest últim carrer. També es millorarà el tram de baixada al riu, amb la finalitat de reduir la velocitat de circulació.
Per aquest motiu durant aquest mes d’agost hi haurà les següents restriccions al trànsit en aquest àmbit:
  • Fins el dia 31 de juliol hi haurà restriccions a la circulació durant horari laborable per accedir al Pla de les Hortes des del casc antic.
  • De l’1 a l’11 d’agost i del 21 fins al 31d’agost aquest accés romandrà tancat i no es podrà per accedir al Pla de les Hortes des del casc antic.
 
Per aquest motiu us preguem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui provocar i us demanem que seguiu les instruccions que la policia local i els treballadors us puguin recomanar