Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes Rocagram 2017
Rocagram 2017
 

Rocagram 2017, captura la Festa Major: concurs fotogràfic de la Festa Major de la Roca

 

CONCURS FOTOGRÁFIC DE LA FESTA MAJOR DE LA ROCA
La festa major omple els carrers de la vila d’alegria i vitalitat. la gent surt al carrer per gaudir de tots els actes que s’organitzen, moments que comparteixen a les xarxes socials.
 
Per què no aprofitar les fotos que els usuaris pengen als seus perfils per dinamitzar la imatge del poble?
Del 8 al 12 de setembre, els amanats de la fotografia tenen una cita amb la Festa Major gràcies a l’Ajuntament de La Roca i Grafix gestió informàtica.
 
Del 8 al 12 de setembre  publica una imatge a instagram amb el hashtag #fmlaroca2017 i guanya una polsera d’activitat

Requisits:
 
Podran participar en el concurs usuaris  residents a Espanya amb perfil personal a la xarxa social d’instagram. El perfil ha de ser públic per tal que el jurat pugui veure la imatge publicada que entra a concurs.
Un mateix usuari només podrà penjar un total de 5 fotografies per dia amb el hashtag del concurs.
Seguir els perfils @grafixbcn i @larocadelvalles
A l’hora d’escollir la millor fotografia es valoraran aspectes com  l’originalitat o  la qualitat artística de la imatge.
El jurat escollirà un sol guanyador/a d’entre tots els participants que hagin publicat una fotografia
El premi serà una polsera inalàmbrica, premi patrocinat per Grafix gestió informàtica.
S’anunciarà el guanyador/a el divendres 15 de setembre a través dels perfils d’Instagram i Facebook de Grafix Gestió Informàtica i l’Ajuntament  de la Roca.
El guanyador s’haurà de posar en contacte amb Grafix Gestió Informàtica (enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la abans del 19 de setembre. En cas que no respongui en el termini indicat o no vulgui o pugui gaudir del premi, passarà a la persona que hagi quedat classificada en segona posició.
L’organització i el jurat es reserven la facultat d’adoptar totes les mesures que considerin oportunes no previstes en aquestes bases.