Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Teixit associatiu
Teixit associatiu
 

 

Reforç al teixit associatiu amb la signatura d'un conveni amb l'associació Conglomerat per la Cultura Popular

 

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha signat un conveni de col·laboració amb el president de l’associació CONGLOMERAT PER LA CULTURA POPULAR, Christian Arnaus, que permetrà impulsar la cultura popular i tradicional al municipi i donar suport en la realització de les activitats que tenen previstes dur a terme durant el 2017. 
 
Aquest conveni contempla l’ajuda econòmica per portar a terme, al llarg de l’any, activitats de foment de la cultura popular i tradicional i també concerts adreçats a diferents públics que, en el transcurs de la Festa Major de la Roca porta a terme l’entitat,  així com les obligacions que adquireix cadascuna de les parts. Es crea una comissió de seguiment d’aquest conveni, formada per personal de l’Ajuntament i membres de l’associació i es reunirà a iniciativa de qualsevol de les parts i com a mínim un cop a l’any. 
 
El Consistori es troba immers en la redacció d’altres convenis, amb entitats que tenen com a objectiu i finalitat, el desenvolupament i foment de la cultura popular al municipi de la Roca del Vallès.