Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Notícies Portada Convocatòria subvencions acció social i ensenyament
Convocatòria subvencions acció social i ensenyament
 

Oberta la convocatòria de subvencions en els àmbits de l’acció social i l’ensenyament. El termini finalitza el proper 31 d'octubre

 
L’Ajuntament ha obert convocatòria de subvencions pels àmbits de l’acció social i l’ensenyament/educació. El temrini finalitzarà el proper dia 31 d'octubre. 
 
El passat 18 de setembre, la Junta de Govern Local va acordar aprovar la convocatòria de subvencions pels àmbits de l’acció social i l’ensenyament. Amb aquestes subvencions, el Consistori de la Roca del Vallès vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de la Roca del Vallès, que complementin la competència municipal i responguin a interessos generals del municipi. 
 
Podeu consultar les bases de cada convocatòria:
 
Les entitats o agrupació de persones interessades a presentar un projecte en algun d’aquests àmbits cal que presentin, mitjançant el Registre General d’entrada la documentació adjunta i consistent en:
 
Les sol·licituds de subvenció es podran presentar fins els següents 20 dies a comptar de la data de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB)