Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Berenar de Nadal dels Casals d'avis
Berenar de Nadal dels Casals d'avis
 

Berenar de Nadal dels Casals d’avis de la Roca, Santa Agnès i la Torreta

 

 S’apropen les festes nadalenques i des de l’Ajuntament ens agradaria poder celebrar amb tots els avis i àvies del municipi aquests dies que conviden a donar valor a l’amistat, la pau i la convivència amb el tradicional berenar de Nadal.
 
Encara que estem vivint una època d’incerteses, l’alcalde i els regidors d’aquest ajuntament volem compartir aquesta tradicional trobada amb la gent gran del nostre poble, amb il·lusió i esperant poder-la gaudir amb alegria entre tots.
 
Tots els convidats rebreu una carta anunciant-vos la data i les indicacions que cal seguir per apuntar-s’hi. Els requisits sempre han estat els mateixos: tenir a partir de 65 anys i fer-ne la reserva al casal corresponent, a fi de planificar amb antelació el lloc, el càtering, etc. Hi són convidats, també, els acompanyants dels avis i àvies que  pateixen problemes de mobilitat. En els casos en què no cal aquest suport, els acompanyants hi podran assistir pagant el tiquet corresponent, sempre i quan es garanteixi que hi hagi les places preferents pels avis i àvies del municipi. Malauradament, això no sempre és possible per la manca d’espai.
 
Enguany, els berenars tindran lloc:
 
  • 13 de desembre pels avis de La Torreta, a les 17 h al Centre Cultural de la Torreta; 
  • 14 de desembre pels avis de la Roca, a les 17 h al Centre Cultural de la Roca; i
  • 15 de desembre pels avis de Santa Agnès de Malanyanes, a les 18h al Centre Cívic de Santa Agnès. 
 
El termini per inscriure’s al berenar finalitzarà el proper 1 de desembre.