Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Concert d'Any Nou
Concert d'Any Nou
 

El proper dissabte 30 de desembre, a les 20h, tindrà lloc a l’Auditori del Centre Cultural de La Roca del Vallès el tradicional concert d’Any Nou a càrrec de l’Orquestra de Mataró

 

 
ORQUESTRA DE CAMBRA
 
Aquest concert s’ha convertit en una cita per als aficionats a la música per gaudir d’una bona vetllada, pensat per aquestes dates amb un repertori festiu. Participarà amb l’Orquestra un petit cor infantil anomenat “La llum” format per l’Agrupació Cor Ciutat de Mataró sota la direcció de Ragnhild hjelmborg.
 
L’Orquestra de Mataró neix a l’Octubre del 2015 amb vocació de ser una Orquestra amateur de caire clàssic. Els seus  components són principalment músics amateurs de diferents nivells, tant músics consolidats com estudiants. La direcció musical és a càrrec de la intèrpret mataronina de piano i violí i estudiant de direcció orquestral Claudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.
 
En les últimes edicions, VOTV enregistra aquest esdeveniment i el retransmet en diferit per tota la Xarxa de Televisions locals de Catalunya. La magnífica col·laboració entre VOTV i l’Ajuntament ha donat com a resultat que aquest concert sigui el concert d’Any Nou de referència a les Televisions de tot Catalunya.
 
El preu de l’entrada serà de 5 € i es podran adquirir a partir del dilluns 19 de desembre a les tres Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament i el mateix dia a la guixeta del Centre Cultural la Roca.