Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes Festa de Carnestoltes
Festa de Carnestoltes

Arriba la festa de Carnestoltes. La Roca viurà amb intensitat aquesta festa amb les tradicionals rues, música i molts altres detalls

 

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb la col·laboració de diverses associacions locals i de les escoles del municipi, està escalfant motors per tal d’ultimar tots els detalls de la programació del Carnestoltes d’enguany.
 
El Carnestoltes té un caràcter popular i festiu i comença el dijous gras i acaba dimecres de cendra de la setmana següent. Durant aquests dies regna, a la Roca del Vallès, la festa i la disbauxa; les disfresses, màscares i comparses omplen de llum i color els carrers; la música és la protagonista de les rues, balls i desfilades...
 
En aquesta edició, gràcies a la col·laboració i l’esforç del teixit associatiu i de la Comissió de Carnestoltes hem pogut donar un pas endavant en la programació d’enguany.
 
 
Programa d’activitats
 
Dissabte 10 de febrer:
 
A LA ROCA:
 
Rua de Carnestoltes
 
Concentració de disfresses, comparses i carrosses a les 16.30 h al carrer Església (davant de l’Esplai la Xiruca)
Inici de la rua a les 17 h
Recorregut: Sortida del C. Església (davant l’Esplai la Xiruca), C. Pau Claris, C. de Dalt, C. Anselm Clavé, Rambla Mestre Torrents, C. Espronceda, C. Prat de la Riba fins Pl. Sant Jordi,  C. Sant Josep, Rambla Mestre Torrents, C. Tenor Viñas, C. Ctra. d’Òrrius, C. Ramon Campoamor fins el pati del CC_LR.
 
Un cop al CC_LR es farà un berenar popular a càrrec de l’esplai la Xiruca i tot seguit a l’auditori concurs de disfresses infantil. A partir de les 21h hi haurà sopar popular organitzat pel Cau la Flama. I tot seguit hi haurà el concurs de disfresses d’adults i ball de Carnaval amb servei de bar.
Aquí us podeu descarregar la bases del concurs
 
 
A LA TORRETA:
 
Rua de Carnestoltes
 
Concentració a les 17 h a la plaça Valldoriolf
Inici de la rua a les 17.30 h
Recorregut: Sortida de la Pl. Valldoriolf, C. Navarra, C. Aragó, C. València, C. Josep Torelló fins el CC_LT.
 
Un cop al CCLT es faran les inscripcions pel concurs de disfresses en modalitat d’adult i infantil i un premi molt especial al “més granjer” acompanyat d’un berenar popular i moltes sorpreses.
Organitza: Grup de Joves la Torreta
 
 
ACTIVITATS DE CARNESTOLTES A LES ESCOLES
 
ESCOLA BRESSOL LES ORENETES
 
Divendres 9 de febrer:
Petita rua acompanyats per les famílies (de l'escola a l'Ajuntament passant pel mercat) en companyia de les famílies.
 
ESCOLA MOGENT
 
Divendres 9 de febrer:
A les 10.30 h inici de la rua.
Recorregut: sortida de l’escola, C. Major, C. Anselm Clavé, rambla Mestre Jaume Torrents, C. Espronceda, C. Prat de la Riba, Plaça Sant Jordi i Parc de la Bassa del Molí.
 
ESCOLA PILAR MESTRES
 
Dijous 8 de febrer:
Tota l'escola celebra "dijous gras" amb una excursió de tot el dia pels voltants de la Roca del Vallès.
 
Divendres 9 de febrer:
Recorregut rua: Sortida de l’escola a les 10 h, Rambla Mestre Jaume Torrents fins a la pl. Can Torrents, on és faran unes danses i tornada cap a l’escola.
 
 
ESCOLA DE SANTA AGNÈS ESCOLA DE LA TORRETA
 
Divendres 9 de febrer:
Recorregut rua: Sortida de l’escola a les 14.30 h, C. Pau Casals cal al carrer principal, Av. Gaudi i arribada al C. Jaume Cuyas, centre cívic.
 
ESCOLA DE LA TORRETA
 
Divendres 9 de febrer:
Recorregut rua: Sortida de l’escola a les 15 h, Eix cívic Can Tàpies, C. Canàries, C. València, C. Josep Torelló fins arribada a l’escola.