Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Premi infantil la Mirada 2018
Premi infantil la Mirada 2018
 

Oberta la convocatòria de participació de la segona edició del premi infantil la Mirada 2018

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha convocat el premi literari infantil “LA MIRANDA” de Memorials Populars 2018. 
 
Aquesta iniciativa, per a infants de cicle superior de primària (5è i 6è) va sorgir del grup de treball per a la Memòria Popular del PIC, l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès i l’Ajuntament de la Roca del Vallès. 
 
Aquest certamen es crea amb l’objectiu d’animar a escriure als nens i nenes en dos àmbits de la memòria:
Autobiogràfic (escriure sobre la pròpia vida)
Biogràfic (escriure sobre la història familiar i/o dels seu entorn, treball de recerca de grup)
 
D’aquesta manera es volen recuperar biografies, autobiografies, diaris, epistolaris, etc.  Que formen part de la memòria de cadascuna de les famílies i que molt sovint estan en perill d’acabar oblidats i/o destruïts.
 
El termini de presentació d’obres finalitzarà el 31 de març de 2018. Podeu consultar les bases del certamen literari i el formulari de participació en els documents adjunts. 
 
Aquest certamen porta el nom de la Miranda, també anomenada la Cúpula, ja que és un element arquitectònic que està situada a l’indret dels quaranta pins, a la Torreta. Des de la Miranda tenim a l’abast tot els municipi, es pot veure la Roca amb el seu castell, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta. 
 
Aquest nom representa l’essència del premi, tot cercant la integració de totes les persones del municipi, la unificació cultural del nostre poble i la integració del passat amb el present.  
 
Si fas 5è, anima’t a escriure les teves vivències!!
 
Si fas 6è, anima’t a escriure les vivències de la gent gran!!!