Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Actualidad

en tu correo
Envianos tu correo electrónico para estar informado de las noticias y actividades de La Roca
Información pública Perfil del contratante
Nou Alcalde
No hay traducciones disponibles.

 

Carles Fernández, nou alcalde de la Roca del Vallès, escollit en Ple extraordinari celebrat aquest matí

Carles Fernández (PSC) ha estat escollit com a nou alcalde, durant el Ple extraordinari celebrat avui dissabte, 3 de març de 2018, a les 12h, en un acte que no ha estat mancat d’emotivitat. L’elecció s’ha celebrat després que Albert Gil (ERC) formalitzés la seva renúncia com a alcalde. 
 
Albert Gil ha passat el relleu a Carles Fernández tal i com establia el pacte de Govern que van signar ERC i PSC a finals de 2016 i que va determinar que es repartirien l’alcaldia fins a final de mandat. 
 
El procediment d’elecció d’alcalde s’ha portat a terme a tenor amb allò que determina l’article 196 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General. La única candidatura presentada era la d’en Carles Fernández del PSC. La votació presidida pel 3r Tinent d’Alcalde, Francisco García, s’ha efectuat pel sistema de votació nominal. El resultat ha estat de 13 vots a favor i 3 vots en blanc. 
 
El canvi d’alcaldia s’ha pogut seguir en directe, a partir de les 12h, per VOTV i també molts roquerols i roqueroles s’han acostat a l’Ajuntament per poder seguir tot l’acte de forma presencial. La sala de plens estava plena de gom a gom i per aquest motiu s’havien habilitat cadires al vestíbul amb una pantalla per poder seguir tot el que passava a l’interior de la sala de plens.