Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Campanya de prevenció d'invendis 2018
Campanya de prevenció d'invendis 2018
 

Està en marxa un nou procés de selecció de personal per proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància de la Diputació de Barcelona

 


El passat 9 de març de març s'han publicat al DOGC les bases per les convocatòries del  procés selectiu de constitució de les borses de personal per la nova campanya de prevenció d'incendis 2018.
 
La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla d'Informació i Vigilància per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions de la campanya 2018.
 
Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).
 
Aquestes bases han estat publicades al DOGC el passat dia 9 de març de 2018. Per tant, el termini per presentar la sol·licitud i documentació corresponent (enguany no es fa cap prova pràctica, només, si s'escau, la del català, i s'ha de presentar el currículum vitae amb la documentació acreditativa dels aspectes valorables (mèrits)) és el dia 23 de març de 2018. 
 
Es tracta de borses que substitueixen les anteriors, per tant, és condició indispensable per qui vulgui treballar aquest estiu, estar inscrit en aquesta convocatòria (independentment que ja ho estigués a l'anterior convocatòria de 2016).
 
Accediu a la sol·lícitud.
 
Les bases de la convocatòria es poden consultar al web www.diba.cat/es/web/seleccio/torn-lliure