Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Cicle caminades: A cent cap als 100
Cicle caminades: A cent cap als 100
 

Darrera caminada de la Gent Gran del cicle "A cent cap als 100" de la Roca del Vallès

 


Dintre del Cicle de Caminades per a Gent Gran anomenat “a cent cap els 100”, el passat dimecres 14 de març es va portar a terme la quarta i última caminada, concretament al Parc natural de Collserola que forma part de la Serralada Litoral Catalana, amb l’assistència de 34 caminadors/es. 
 
En aquesta  caminada de 6.5 quilòmetres vam tenir la novetat d’aplicar la Marxa Nòrdica. Per  aquesta activitat es va fer una formació inicial per part de dos monitors de la Diputació, els quals van explicar la tècnica per poder iniciar la caminada, durant el recorregut, i els avantatges de caminar amb aquesta tècnica amb bastons específics, a on es treballa la part inferior i superior del cos respectant en tot moment les característiques de la marxa tradicional. A l’acabar la caminada es van fer una sèrie d’estiraments específics per aquest tipus de caminada amb bastons .
 
Un cop feta aquesta quarta i última caminada es portarà a terme la cloenda entre els dies 16 o 17 de maig a Palau-Solità i Plegamans.
 
Per part de l’Ajuntament  ens posarem en contacte i traslladarem als participants els detalls del dia a fer la cloenda (només per els que han fet tres caminades de les 4 realitzades). 
 
Aquest cicle de caminades ha tingut una gran acceptació per part del participants ja que s’han conegut nous espais naturals i amb unes explicacions de cada lloc molt interessants i constructives El cicle permet participar en quatre sortides per diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als sis.