Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura 15è aniversari de Biblio.laRoca
15è aniversari de Biblio.laRoca
No hay traducciones disponibles.

 

La Bilbioteca de la Roca celebra els seus 15 anys de servei durant aquest mes d'abril

 
Biblio.laroca celebra al llarg de tot aquest mes d'abril el seu 15è aniversari, 15 anys donant servei al municipi de la Roca. 

Al llarg d'aquests 15 anys la biblioteca ha esdevingut un servei de proximitat que té una mitjana de 50.0000 visites anuals, 30.000 préstecs, 5.000 sessions d'internet, realitza una mitjana de 90 activitats culturals a les que assisteixen un total de 4.000 participants. El 50 % dels roquerols té carnet del servei.

Per aquesta data tant assenyalada hem preparat un munt d’activitats variades i per a tots els púlics. Veniu i ho celebrarem junts!La biblio.màquina dels ous d’or

És una proposta interactiva per viure Biblio.laroca de manera renovada i que trobareu a la biblioteca al llarg del mes d’abril. Aquesta màquina us ofereix una catalogació diferent a la que podeu trobar en els prestatges de la biblioteca. S'ha realitzat a partir de la col·laboració dels superlectors de la biblioteca durant el mes de març. Escolliu un dels ous i descobriu els millors textos recomanats!
Nova web de la Biblio.laroca          BIBLIOLAROCA.CAT


Díptic activitats aniversari