Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Xerrada sobre la mediació
Xerrada sobre la mediació
No hay traducciones disponibles.

 

“Busquem alternatives: mediació de Conflictes” una conferència sobre la mediació com a eina de millora de les relacions humanes i socials


La xerrada anirà a càrrec de Judith Esparrica i Glòria Coll, mediadores professionals, i es portarà a terme el divendres 20 d’abril a les 20 hores al Centre Cultural de la Roca del Vallès, organitzat per Grup d'Opinió Céllecs.

La mediació es regeix pels principis bàsics de voluntarietat, confidencialitat, imparcialitat i neutralitat amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre les persones perquè gestionin per elles mateixes una solució dels conflictes que els afecten.

L’objectiu de la conferència és transmetre els punts més forts de la mediació en els àmbits familiar, comunitari i social, també s’analitzaran els beneficis. Es mostrarà el marc legal de la mediació a Catalunya, les vies i formes de derivació, i el rol del professional de la mediació. D’altra banda, es tractaran les diferències entre el procediment judicial i l’arbitral respecte a la mediació i altres sistemes de gestió de conflictes.