Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Èxit de participació al 15è Concurs de punts de llibre
Èxit de participació al 15è Concurs de punts de llibre


L'Ajuntament felicita als guanyadors i posa en valor la implicació dels veïns i veïnes, que van presentar al certamen d'enguany un total de 1.200 punts de llibre.

L’auditori del Centre Cultural la Roca (CCLR) va acollir el passat 20 d’abril l’entrega de premis de la quinzena edició del Concurs de punts de llibre. L’acte, emmarcat en el programa d’activitats de la diada de Sant Jordi i del 15è aniversari de la Biblioteca municipal, va omplir la sala de veïns i veïnes desitjosos de conèixer el veredicte d’un dels certàmens culturals de més renom a la vila.

Enguany es van presentar un total de 1.200 punts de llibre al concurs i es va fer entrega de fins a 15 premis. A la categoria de 0 a 8 anys, la premiada va ser Bawa Angarita; a la categoria de 9 a 16 anys, el triomf va ser per a Nerea Duran; i a la categoria de concursants a partir dels 17 anys, el guardó va ser per a Joel Font.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, felicita públicament els guanyadors i tots els participants “per l’originalitat i l’alt nivell artístic de totes les creacions” i afirma que “amb propostes com aquesta, que any rere any són un èxit de participació, la Biblioteca es consolida al municipi com un equipament de referència i una eina clau en matèria educativa i social a la Roca”.

No et perdis el reportatge que TV Vallès Oriental ha editat sobre l’entrega de premis del concurs.