Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Cultura i tradició es donen la mà a l’Aplec de Malanyanes
Cultura i tradició es donen la mà a l’Aplec de Malanyanes
No hay traducciones disponibles.

 

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir el cap de setmana del 12 i 13 de maig d’un programa festiu farcit d’activitats per a totes les edats.

La parròquia de Santa Agnès de Malanyanes i l’Ajuntament de la Roca del Vallès organitzen els dies 12 i 13 de maig una nova edició del tradicional Aplec de Malanyanes, una de les cites lúdiques i culturals de referència del calendari primaverenc al municipi.

Al llarg de tot un cap de setmana els veïns i veïnes podran gaudir de propostes variades i per a tots els públics, com ara un concert solidari, un esmorzar, una caminada des de la parròquia a l’ermita, una missa, un aperitiu, una arrossada popular i un espectacle d’animació infantil.

En el cas de l’arrossada popular, per participar-hi cal comprar tiquet prèviament abans del 10 de maig en qualsevol de les tres Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del municipi, tot atenint-se als horaris que es detallen a continuació:

ü Centre de la Gent Gran al Centre Cívic de Santa Agnès: cada dia, de 16 h. a 20 h.

ü OAC la Roca del Vallès: de dilluns a dijous, de 09 h. a 14 h.; i els dilluns i dijous a la tarda, de 16:30 h. a 18:30 h.

ü OAC la Torreta: dilluns i dimecres, de 10 h. a 13 h.

ü OAC Santa Agnès: dimarts i dijous, de 10 h. a 13 h.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la participació i es dona les gràcies a la parròquia de Santa Agnès per aquesta iniciativa festiva.