Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions adreçades al teixit associatiu de la Roca
L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions adreçades al teixit associatiu de la Roca
No hay traducciones disponibles.

Fins al 31 de maig les entitats dels àmbits de Cultura, Acció Social, Joventut, Educació i Esport poden sol·licitar finançament per dur a terme les seves activitats anuals.

 

Ja està oberta la convocatòria pública de l’Ajuntament de La Roca per a la sol·licitud de subvencions destinades a finançar les activitats regulars de les associacions dels àmbits de Cultura, Acció Social, Joventut, Educació i Esport del municipi. Podran optar a aquests ajuts totes les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats, així com les agrupacions de persones físiques, empadronades a La Roca del Vallès, que presentin la seva sol·licitud abans del 31 de maig. Tota la documentació necessària per tal de participar en la convocatòria es pot trobar al web municipal.

Xavier del Villar, regidor de Participació Ciutadana, s’ha referit a aquesta nova convocatòria de subvencions com una mostra més del “compromís que manté l’Ajuntament amb el reforçament i la promoció del teixit associatiu local per tal que les entitats puguin seguir comptant amb els recursos necessaris en la seva tasca de dinamització social, cultural i lúdica del municipi”.