Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Suma’t a la XVI Bicicletada del Besòs!
Suma’t a la XVI Bicicletada del Besòs!

Diumenge 27 de maig, el Consorci Besòs Tordera organitza una nova edició d’aquesta tradicional prova esportiva popular. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Els veïns i veïnes de la Roca del Vallès ja tenen una nova cita esportiva i popular a marcar al calendari d’aquest mes de maig. El proper diumenge dia 27, el Consorci Besòs Tordera organitzarà la setzena edició de la Bicicletada del Besòs i totes les persones interessades en participar-hi ja poden formalitzar les seves inscripcions a través del següent enllaç. El nombre màxim de participants és de 1.000 i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

La prova, que compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, s’iniciarà simultàniament a les 09:30 h. des de Granollers (Parc Firal), Montornès del Vallès (Av. Llibertat) i Parets del Vallès (Pavelló Joaquim Rodríguez). Els ciclistes resseguiran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs, per continuar fent camí riu avall i fins a mar, al Parc Fluvial del Besòs. En els punts d’incorporació de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet s’afegiran els darrers ciclistes d’aquesta pedalada.

I un cop finalitzi la prova se celebrarà una festa final amb actuacions musicals, a càrrec del grup de hip hop Brodas Junior. El Grup Ornitològic del Tenes (GOT) serà l’encarregat d’organitzat els tallers de caixes-niu. Com a novetat, i amb motiu del 30è aniversari del Consorci, tots els participants gaudiran d’una botifarrada. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.