Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica El sector turístic de la Roca del Vallès es reuneix per tractar noves qüestions estratègiques vinculades al turisme local
El sector turístic de la Roca del Vallès es reuneix per tractar noves qüestions estratègiques vinculades al turisme local

Durant la sessió de treball conjunt és previst que es posin sobre la taula projectes com l’impuls del nou web de Turisme del municipi o els resultats de l’enquesta sobre esports i turisme.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès acollirà dimarts 29 de maig, a partir de les 18:30 h., la segona reunió de treball d’aquest 2018 de la Taula de Turisme. A la sessió hi prendran part representants del consistori i els diferents agents turístics del municipi amb l’objectiu de seguir tractant qüestions estratègiques vinculades al sector turístic local.

Amb aquesta eina, la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme vol afavorir la col·laboració i la cooperació entre els agents públics i privats de la Roca del Vallès, la compartició de coneixement, l’ús eficient dels recursos disponibles i l’adopció de mesures de millora de la competitivitat del sector turístic municipal; al mateix temps que ofereix un nou marc d’actuació per fer front de forma conjunta i coordinada als reptes que es plantegen en l’ordenació, programació, coneixement, estratègia, qualitat i innovació en el sector turístic local.

Entre els diferents punts de l’ordre del dia que es tractaran a la sessió destaca la presentació de la maqueta del futur web de Turisme de la Roca del Vallès: www.larocaturisme.cat. Una plataforma que segons Caterina Palma, regidora de Promoció Econòmica i Turisme, “neix amb l’objectiu de fer més visibles, posicionar i complementar tots els comerços, serveis, actius i valors turístics del poble i donar continuïtat a l'esforç col·lectiu realitzat per fer de la Roca del Vallès una destinació turística diversa, notòria i de màxima qualitat”.

Durant la reunió de treball, a més, també és previst que es posin sobre la taula qüestions com el calendari d’activitats dels propers mesos, els resultats de l’enquesta d’esports i turisme, les actuacions als allotjaments o els fulletons de turisme.