Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Sanitat i salut Els centres de gent gran ofereixen revisions i xerrades informatives sobre les pèrdues auditives
Els centres de gent gran ofereixen revisions i xerrades informatives sobre les pèrdues auditives
Sanitat i salut
dimarts, 29 de maig de 2018 11:14

Totes aquelles persones interessades en sol·licitar una revisió auditiva gratuïta cal que s’adrecin prèviament a qualsevol dels centres de gent gran de la Roca del Vallès.

Durant els mesos d’abril i maig, els centres de gent gran de la Roca del Vallès han acollit diferents revisions auditives i xerrades informatives sobre pèrdues d’audició dirigides als usuaris i impartides per GAES, companyia multinacional líder en el sector de la correcció auditiva.

Al llarg de les darreres setmanes, un total de 35 persones han realitzat gratuïtament revisions auditives als centres de gent gran. En aquest sentit, totes aquelles persones interessades en sol·licitar una revisió auditiva gratuïta cal que s’adrecin prèviament a qualsevol dels centres de gent gran del municipi. A més, també és previst que es programin visites domiciliaries per a les persones que tinguin dificultats de mobilitat.