Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica L’atur a la Roca del Vallès cau un 1,84% durant el mes d’abril
L’atur a la Roca del Vallès cau un 1,84% durant el mes d’abril

La xifra de desocupació al municipi s’ha reduït en 9 persones respecte el mes de març, situant-se al 9,12%.

Un total de 9 veïns i veïnes de la Roca del Vallès van deixar d’estar a l’atur el passat mes d’abril, fet que suposa una caiguda en la taxa de desocupació del municipi de l’1,84% respecte el mes de març. Aquesta baixada permet que el nombre de persones aturades a la vila es redueixi fins a les 480, una dada molt inferior a la registrada el mes d’abril del 2017, quan la xifra s’elevava a les 503 persones.

Amb aquesta caiguda de la desocupació, la Roca del Vallès consolida una clara tendència a la baixa que ha permès situar la taxa d’atur un 2,35% per sota de la mitjana comarcal i assolir una variació interanual de -4,57 punts.

Aquestes xifres s’han extret de l’anàlisi del Servei d’Informació Estadística Municipal del Vallès Oriental, que recull el comportament de l’atur mensual.

Caterina Palma, regidora d’Inserció Laboral, assegura que aquestes xifres “animen el consistori a seguir apostant per oferir serveis i eines formatives que representin un estímul i una ajuda real per a l’entrada i/o reincorporació al mercat laboral dels veïns i veïnes que tenen dificultats per fer-ho”.