Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica Dos grups de l’Institut de la Roca, guanyadors del 5è Concurs Joves Idees Emprenedores
Dos grups de l’Institut de la Roca, guanyadors del 5è Concurs Joves Idees Emprenedores

L’Ajuntament felicita tots els alumnes del centre que enguany han participat d’aquest certamen d’emprenedoria impulsat per l’Ajuntament de Cardedeu i el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu.

Aquest mes de juny, l’Ajuntament de Cardedeu i el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu han donat a conèixer els guanyadors de la cinquena edició del Concurs Joves Idees Emprenedores, un certamen de cultura emprenedora dirigit als infants i joves de Cardedeu i de municipis veïns –com el cas de la Roca del Vallès- que té com a objectiu estimular l'intercanvi de pràctiques i experiències en l'àmbit de la promoció de l’emprenedoria.

Enguany, el projecte ha tingut com a gran protagonista els alumnes de l’Institut de la Roca, que han aconseguit dos dels tres premis que componien l’edició 2018 d’aquest concurs. Així, a la categoria ‘Millor idea d’aplicació de la tecnologia’ el primer premi ha estat per a l’equip de 4t d’ESO del centre roquerol format per Nerea Heras, Bernat Pablos, Duna Argent, Mireia Sanchez i Andreu Jiménez amb el seu treball ‘Virtual glass idea’; unes ulleres amb un sistema integrat de GPS i càmera per a persones cegues o amb dificultat de visió.

Mentrestant, a la categoria ‘Millor idea d’economia social, solidària i/o sostenible’ el guardó ha estat, novament, per a l’Institut de la Roca; en aquest cas, a l’equip de 4t d’ESO integrat per Aida Martínez, Oriol Surós, Aina Masclans, Matteo Eiras i Alba Garcia pel seu projecte ‘L’enzim anti-plàstic idea’: una cambra amb molts enzims que es mengen el plàstic que s’ubicaria a les deixalleries per eliminar el plàstic que aboca la població de cada municipi.

Finalment, a la categoria de ‘Millor idea d’innovació local o de proximitat’, l’equip de 4t d’ESO de l’Institut de la Roca format per Luis Gallardo, Màxim Gisbert i Mònica Bert ha aconseguit classificar-se com a finalista gràcies al seu treball ‘CSBA idea’, una cooperativa per la Salvació dels Animals de la Bassa dels Ànecs que ofereix un servei d’alimentació i veterinari perquè l’ecosistema de la bassa ubicada a La Roca del Vallès estigui en bones condicions i pugui ser un lloc per gaudir les famílies.

L’Ajuntament felicita tots els alumnes del centre que enguany han participat d’aquest certamen d’emprenedoria i posa en valor la originalitat i rigor de totes les seves propostes.